Laat je inspireren!

Food & Business Netwerkcongres

een student tijdens de les in de Creative Kitchen

Op 10 April 2024 vindt het Food & Business netwerkcongres plaats. Inspireren en netwerken staan deze dag centraal. Onderstaand lees je meer over het programma, de sprekers en de netwerkmarkt.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Laan van Scheut 10
Nijmegen

Deelname
Gratis toegang

Programma deelnemers

14.15 – 14.30 Inloop in auditorium LvS10, F0.70 (auditorium)
14.30 - 15.30 Plenaire sessie LvS10, F0.70 (auditorium)
  Opening door Arianne Roggeveen en studenten                        
  Keynote spreker Toine Timmermans: Voedselverspilling                                            
  Afsluiting  
15.30 - 17.30 Netwerkmarkt met circa 30 bedrijven LvS10, onder auditorium
17.30 - 19.00 Alumnidiner* VG75/H0.02, Creative Kitchen 

*alumni krijgen hiervoor een uitnodiging en kunnen zich hiervoor aanmelden in het registratieformulier 

Programma standhouders

14.45 - 15.15 Inloop en opbouw standje
  Deelnemen aan het plenaire deel (zie hierboven) kan wanneer er tenminste 1 persoon bij het standje aanwezig blijft/ het standje opbouwt. 
15.15 - 15.30 Standjes staan klaar voor de netwerkmarkt
15.30 – 17.30 Netwerkmarkt met circa 30 bedrijven
17.30 - 18.00 Afbouwen
Toine Timmermans
 

Samen Tegen Voedselverspilling

Binnen Samen Tegen Voedselverspilling bundelen bedrijven uit de hele keten, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties hun krachten en expertise voor één gezamenlijk doel: voedselverspilling met 50% verminderen in 2030.

Keynote spreker Toine Timmermans is directeur van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling, en al ruim 30 jaar verbonden aan Wageningen University & Research als programmamanager Duurzame Voedselketens. 

In de presentatie van Toine komen de feiten rond voedselverspilling aan bod, wereldwijd en dichtbij. En waarom het zo logisch en relevant is om structureel de hoeveelheid voedselverspilling terug te dringen in de gehele keten, van boer tot en met bord. Met vooral ook veel praktische inzichten en tips, zodat iedereen concreet aan de slag kan om verspillingsvrij te worden. Het is tenslotte ook een simpele daad voor een beter klimaat.

een student tijdens de les in de Creative Kitchen

NETWERKMARKT

Dit evenement biedt een unieke gelegenheid voor bedrijven in de voedingsmiddelenbranche en gepassioneerde studenten waaronder aankomend stagiaires/afstudeerders en alumni om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en waardevolle connecties te leggen.

een student tijdens de les in de Creative Kitchen

Aanmelden en contact

Mocht je na het lezen van bovenstaande enthousiast zijn geworden om deel te nemen aan het Food & Business netwerkcongres, schrijf je dan snel in via deze link. Deelname is gratis.

Het netwerkcongres wordt georganiseerd door de opleiding Food & Business van de HAN. Heb je vragen stuur ons dan een mail. Wil je alvast een kijkje nemen in onze keuken? Bekijk dan de video van onze Creative Kitchen en bezoek ons op LinkedIn en Instagram.

Food & Business netwerkcongres 2024