Food & Business Netwerkcongres

Op 10 April 2024 vindt het Food & Business netwerkcongres plaats. Inspireren en netwerken staan deze dag centraal. Onderstaand lees je meer over het programma, de sprekers en de netwerkmarkt.
Programma deelnemers
14.15 – 14.30 | Inloop in auditorium | LvS10, F0.70 (auditorium) |
14.30 - 15.30 | Plenaire sessie | LvS10, F0.70 (auditorium) |
Opening door Arianne Roggeveen en studenten | ||
Keynote spreker Toine Timmermans: Voedselverspilling | ||
Afsluiting | ||
15.30 - 17.30 | Netwerkmarkt met circa 30 bedrijven | LvS10, onder auditorium |
17.30 - 19.00 | Alumnidiner* | VG75/H0.02, Creative Kitchen |
*alumni krijgen hiervoor een uitnodiging en kunnen zich hiervoor aanmelden in het registratieformulier
Programma standhouders
14.45 - 15.15 | Inloop en opbouw standje |
Deelnemen aan het plenaire deel (zie hierboven) kan wanneer er tenminste 1 persoon bij het standje aanwezig blijft/ het standje opbouwt. | |
15.15 - 15.30 | Standjes staan klaar voor de netwerkmarkt |
15.30 – 17.30 | Netwerkmarkt met circa 30 bedrijven |
17.30 - 18.00 | Afbouwen |
Samen Tegen Voedselverspilling
Binnen Samen Tegen Voedselverspilling bundelen bedrijven uit de hele keten, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties hun krachten en expertise voor één gezamenlijk doel: voedselverspilling met 50% verminderen in 2030.
Keynote spreker Toine Timmermans is directeur van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling, en al ruim 30 jaar verbonden aan Wageningen University & Research als programmamanager Duurzame Voedselketens.
In de presentatie van Toine komen de feiten rond voedselverspilling aan bod, wereldwijd en dichtbij. En waarom het zo logisch en relevant is om structureel de hoeveelheid voedselverspilling terug te dringen in de gehele keten, van boer tot en met bord. Met vooral ook veel praktische inzichten en tips, zodat iedereen concreet aan de slag kan om verspillingsvrij te worden. Het is tenslotte ook een simpele daad voor een beter klimaat.

NETWERKMARKT
Dit evenement biedt een unieke gelegenheid voor bedrijven in de voedingsmiddelenbranche en gepassioneerde studenten waaronder aankomend stagiaires/afstudeerders en alumni om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en waardevolle connecties te leggen.

Aanmelden en contact
Mocht je na het lezen van bovenstaande enthousiast zijn geworden om deel te nemen aan het Food & Business netwerkcongres, schrijf je dan snel in via deze link. Deelname is gratis.
Het netwerkcongres wordt georganiseerd door de opleiding Food & Business van de HAN. Heb je vragen stuur ons dan een mail. Wil je alvast een kijkje nemen in onze keuken? Bekijk dan de video van onze Creative Kitchen en bezoek ons op LinkedIn en Instagram.
