Zorgen voor morgen: samen bouwen aan duurzame zorg

Verpleegkundig Congres Over de Bogen

waalbrug bij Nijmegen

Op 12 en 14 november 2024 organiseren de HAN, het Radboudumc, het Rijnstate, de ZZG-Zorggroep, De Waalboog en het CWZ 2 interessante evenementen waarbij verpleegkundige perspectieven centraal staan. Het thema dit jaar is ‘Zorgen voor morgen: samen bouwen aan duurzame zorg’.

Voor en door verpleegkundigen

Het tweedaagse verpleegkundig congres ‘Over de Bogen’ is dé gelegenheid om collega’s uit het verpleegkundig vakgebied te ontmoeten, ervaringen te delen en samen te werken aan een duurzame toekomst voor de gezondheidszorg. 

Dinsdag 12 november

Het symposium van dinsdag is speciaal gericht op transmurale zorg, langdurige zorg en wijkverpleging.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN lokaal A0.05
Kapittelweg 33, 6525 EN
Nijmegen

Donderdag 14 november

Op donderdag staat de ontwikkeling van onze verpleegkundige professie centraal. Er is beide dagen volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en te leren van vakgenoten. Op donderdag worden tevens drie prijzen uitgereikt voor de meest waardevolle zorg-ideeën.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Radboudumc Experience Center
Geert Grooteplein Noord 15, 6525 EZ
Nijmegen

Aanmelden voor het congres

Elkaar inspireren én van elkaar leren; dat is het doel van het meerdaagse verpleegkundig congres in november. Daarom nodigen we inspirerende sprekers uit met visie op de toekomst van de gezondheidszorg. Bekijk het programma, ding mee naar de prijzen en meld je aan