Campustheater: De ideale patiënt - Kitty Trepels Van Mil (2e uitvoering)(solo-toneel)

Kitty heeft al dertien jaar kanker en loopt op een flinterdun draadje waar ze elk moment vanaf kan vallen. Tijd om haar ware ik te laten zien. Tijd om het masker af te zetten. Tijd voor diepgaande emoties. Wat is spel en wat denkt en voelt ze echt?

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen

Deelname
13 euro per kaartje

Langer leven dan verwacht is een wonder, maar het betekent ook leven in een steeds kleiner wordende wereld met hindernissen. Geweigerd worden op een vlucht van Transavia naar Menorca. Accepteren van bijwerkingen van honderden behandelingen. Omgaan met vreemde reacties (“Leef jij nou nog steeds?”) Maar ook mooie ‘bucketlist’ aanbiedingen. Van rijden in een pantservoertuig tot ervaren hoe het is om te schieten met een Kalashnikov/AK-47. Van vliegen in een Sedbergh-zweefvliegtuig zonder dak tot een ballonvaart van Greetz. Er gebeuren bijzondere dingen. Kitty belandt in de jaren zestig van de vorige eeuw tijdens een epileptisch insult bij de AH. Ze doet mee aan het programma ‘Wedden dat’, want ze herkent haar oncoloog professor Paula aan haar voetstappen. Kitty koppelt in dit 6e theaterprogramma kunst, cultuur en kanker aan elkaar. Haar artsen vinden Kitty wat eigenaardig… Hoezo?

Kaartjes bestellen

Stuur een mailtje naar Campustheater@han.nl met je naam, adres en telefoonnummer. Geef vervolgens aan voor welke voorstelling je kaartjes wilt bestellen. Noteer ook het aantal kaartjes dat je wilt bestellen. Alleen volledig ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Over het Campustheater

Het theater is er voor studenten, medewerkers van de HAN. Maar ook belangstellenden van buiten de HAN zijn van harte welkom

Mede namens de 
Academie Mens en Maatschappij, het steunfonds van de HAN en de medewerkers van het Campustheater, wensen we je bijzondere theateravonden.

Locatie
Kapittelweg 33 in Nijmegen (lokaal C152 of bij grote voorstellingen HAN auditorium)

Website
www.han.nl/campustheater