Opening studiejaar 2024-2025 en HAN Parade

Op donderdag 29 augustus starten we het nieuwe studiejaar met de Opening van het Studiejaar 2024-2025, de uitreiking van de HAN Prijzen en de HAN Parade.


Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Rembrandt Arnhem
Velperplein 10
Arnhem

Deelname
Deelname is gratis

Meld je aan!

Kom je naar de Opening van het Studiejaar en/of de HAN Parade? Wat leuk! Meld je zo snel mogelijk aan via onderstaande link.

Programma

  • 15.30 uur Ontvangst/inloop 
  • 16.00 uur Welkom
  • 16.05 uur Openingsrede door Rob Verhofstad 
  • 16.30 uur Keynote door gastspreker
  • 16.50 uur Intermezzo
  • 16:55 uur Panelgesprek
  • 17.10 uur Uitreiking HAN Prijzen
  • 17.30 uur Start borrel en HAN Parade
Nieuwsbericht programma Opening Studiejaar en HAN Parade

'Wij zijn een wereldburger'

De wereld staat voor enorme uitdagingen. Hoe de wereld er straks uit zal zien, weten we niet. Wat we wel weten is dat we nu al samen moeten zorgen voor de wereld van de toekomst. Hoe gaan we om met de digitale transformatie waar we in zitten? Komen we voor elkaar op en zorgen we ervoor dat iedereen erbij hoort? Hoe kunnen we duurzamer met onze wereld omgaan? De HAN leidt kritische studenten op die straks zelf de regie in handen nemen, en betrokken en reflectief naar de maatschappij kijken, om zo een verschil te kunnen maken voor een slimme, schone en sociale wereld.  

Opening

Na een warm welkom neemt collegevoorzitter Rob Verhofstad je graag mee in zijn openingsrede. Daarna is het woord aan Maurice Limmen, gastspreker en voorzitter van de Vereniging Hogescholen.  

Uitreiking HAN Prijzen

Dat we bij de HAN het verschil maken, bewijzen de studenten en medewerkers die genomineerd zijn voor de HAN Prijs 2024. Wie worden de genomineerden en wie van deze changemakers zijn de winnaars? Dat horen we tijdens de opening. 

Borrel en HAN Parade

Vanaf 17.30 uur start de borrel en de HAN Parade. Een festival dat iedere keer weer volle zalen trekt en waar we de mooie projecten en initiatieven van de HAN door creatieve voorstellingen in de schijnwerpers zetten. Zoals altijd zorgen we voor heerlijke hapjes en drankjes.  

Rembrandt Arnhem
 

Locatie en bereikbaarheid

Dit jaar vinden de Opening Studiejaar en de HAN Parade plaats in Rembrandt Arnhem. Het voormalige filmtheater is eind 2023 opnieuw geopend en het theater is omgedoopt tot nieuwe culturele hotspot van Arnhem. Het monumentale pand bevindt zich al sinds 1954 in Arnhem en biedt onderdak aan livemuziek en theater.  

We adviseren om met de fiets of het OV te komen. Rembrandt Arnhem ligt op 15 minuten lopen vanaf het Station Arnhem Centraal.  Kom je toch met de auto? Vanaf parkeergarage Velperplein of parkeergarage Musis loop je binnen 5 minuten naar Rembrandt Arnhem.