Resultaatgericht Samenwerken (PE Vastgoed)

Vastgoed inspectie

Tijdens deze Permanente Educatie kennisdag zal Robert Sjoers uitleggen hoe de aanbestedingsmethode toegepast kan worden voor zowel de inspecteur als de adviseur

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 26
Arnhem

Blijf up-to-date met de kennisdagen van Permanente Educatie Vastgoed!

Resultaatgericht Samenwerken (RGS) biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele aanbestedingsmethoden. Tijdens deze Permanente Educatie zal Robert Sjoers uitleggen hoe deze methode toegepast kan worden voor zowel de inspecteur als de adviseur. Doel: tevreden gebruikers, behoud van regie met één aanspreekpunt, meetbare prestaties, afstemming op het vastgoedbeleid, waardebehoud en -ontwikkeling van het bezit, kostenbeheersing en budgetzekerheid door minder risico's en faalkosten, en een efficiënter proces met lagere indirecte kosten.
 
Het doel van RGS is niet alleen het verlagen van uitvoeringskosten, maar ook het verbeteren van procesafstemming tussen samenwerkende partijen en het ontwikkelen van optimale oplossingen. Alle betrokken partijen bundelen hun krachten om de meest rendabele vastgoedinvesteringen te realiseren en een slim onderhoudsbeleid te voeren. Hierbij staat centraal: efficiënte bedrijfsprocessen, voortdurende verbetering, beheersing van zowel directe als indirecte kosten, en het streven naar tevredenheid van alle betrokkenen.