Workshop sociale & circulaire voedselketen
Elk jaar wordt veel eten en drinken weggegooid. Voedselverspilling heeft impact op het milieu en klimaat. Door voedsel, wat anders in de prullenbak zou belanden, te gebruiken om er maaltijden van te maken kan verspilling tegengegaan worden. In de workshop gaan we hier op een praktische manier op in.
Op vrijdag 18 oktober zal Gwendolyn Verburg van het Huis van Compassie Nijmegen de workshop Sociale & Circulaire Voedselketen geven in de Creative Kitchen van de HAN opleiding Food & Business. We starten de workshop met een stukje uit de film "The Old Oak", waarin wordt getoond hoe de gemeenschappelijke eettafel een plek kan zijn voor dialoog en begrip. Vervolgens gaan we onze kennis testen in een pubquiz. We sluiten de workshop af met het bedenken van een driegangenmenu, bestaande uit vegetarische ingrediënten en restvoedsel.
We willen graag vooraf weten hoeveel deelnemers er komen, daarom moet je je aanmelden voor de workshop via de button bovenaan de pagina.
Let op: er is plek voor maximaal 25 deelnemers!
Deelname is gratis.
De bijeenkomst is op de HAN Verlengde Groenestraat 75 in Nijmegen. In de Creative Kitchen van de opleiding Food & Business.