Technologie met impact

Op 20 juni 2024 vieren we een mijlpaal in de revalidatiezorg met de officiële lancering van het lectoraat "Digitale Transformatie in de Revalidatiezorg" bij de HAN. Dit lectoraat is voortgekomen uit een samenwerking met de Sint Maartenskliniek en richt zich op praktijkgericht onderzoek naar de integratie van digitale technologieën in de zorg om deze toegankelijker, betaalbaarder en effectiever te maken.

Een beeld dat digitale transformatie uitbeeldt. Twee vingers die elkaar aanraken.

Podcast serie 'Technologie met impact'

In de nieuwe podcastserie 'Technologie met impact' gaan Lilian Beijer en Geert Frederix, lectoren digitale transformatie in de revalidatiezorg in gesprek met stakeholders rondom digitale innovaties in de revalidatie zorg. 

Met deze podcast proberen zij inzicht te geven in de verschillende zienswijzen maar ook tot een samenspel te komen rondom meerwaarde van innovaties en sociale innovatie die daarmee gepaard gaat. Discussies over vroegtijdig evalueren van meerwaarde tot het "innovation ready" krijgen van de eindgebruiker. Samen op weg naar meer technologie met impact in de zorg.

Digitale technologie, meerwaarde en de St. Maartenskliniek
Luister naar de eerste podcast vanuit Technologie met Impact. Een diepgaande discussie met Tim Simmers (Raad van Bestuur Sint Maartenskliniek) over digitale innovaties in de zorg. Meerwaarde, schaalbaarheid en impact van digitale innovaties.

Lectoraat
 

Digitale Transformatie in de Revalidatiezorg

Het lectoraat Digitale Transformatie in de Revalidatiezorg richt zich op de vraag hoe technologie betekenisvol kan worden ingezet. Op donderdag 20 juni 2024 worden Lilian Beijer en Geert Frederix geïnstalleerd als lectoren Digitale Transformatie in de Revalidatiezorg met als thema "Technologie met impact"

 

Een beeld dat digitale transformatie uitbeeldt. Twee vingers die elkaar aanraken.