Welkom op de HAN!

Wat fijn om jou te zien op onze campus in Arnhem of in Nijmegen. Waar haal je je readers, de lekkerste koffie en je printjes? En, niet onbelangrijk, hoe zit het met de wifi? We vertellen je graag vast waar je moet zijn op de HAN.

Groep studenten lachen in de camera, staan in de lichtstraat van gebouw R26.

CampusStore: readers en meer

In de CampusStore haal je de readers van je opleiding. En je vind er allerlei dingen die je nodig hebt, van notitieblokken tot menstruatieproducten. De CampusStore is open van 8.30 tot 17 uur. Behalve op vrijdag, dan sluiten we om 16 uur. Deze shops vind je in Arnhem, aan de Ruitenberglaan 31 (B0.05) en in Nijmegen, aan de Kapittelweg 33 (D0.40).

Printen

Voor al je print-, scan- en kopieerwerk gebruik je onze printers. Die vind je in alle HAN-gebouwen, op diverse plekken. Je hebt er wel een HAN-pas voor nodig. Die krijg je als je een HAN-account hebt. Haast en geen zin om een printer te zoeken? In de Copyshops kun je ook printjes laten maken. Je vind ze bij de CampusStores.
Lees meer over de studiefaciliteiten op onze campussen.

Koffie, thee, biertje?

Zin in een kop goede koffie, stuk taart erbij? In Arnhem moet je daarvoor bij de HANgar zijn, aan de Ruitenberglaan 31. Een biertje drink je bij Lokaal '99, een gezellig café midden op de Arnhemse campus. 

Terrasje pakken in Nijmegen? Dat kan gewoon in de centrale hal van de campus, aan de Laan van Scheut 10, bij The Brew. En aan het eind van de dag plof je samen neer bij The Pub op Kapittelweg 35 of The Zalloon op Kapittelweg 33. Voor een biertje met wat lekkers. Ontdek wat er nog meer te beleven is op de campus in Arnhem en de campus in Nijmegen.

Bring Your Own of Billie Cup

Koffietje of theetje halen? Je kunt natuurlijk altijd je eigen beker meenemen naar de HAN. Als je die niet bij je hebt, kun je een Billie Cup kopen. Wegwerpbekers hebben we namelijk niet meer. Dus als je een drankje bestelt, krijg je die in een Billie Cup. Daar betaal je 1 euro voor. Drankje op? Ruil je vieze beker in voor een schone of lever 'm in. Je krijgt dan een tegoedmuntje krijgt voor een nieuwe Billie. Of gewoon even afwassen kan natuurlijk ook.

Wifi

Als HAN-student kun je gratis gebruikmaken van onze wifi (eduroam) in alle HAN-gebouwen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een HAN-account. Lees meer over hoe dit werkt. Nog geen HAN-account? Maak een HAN-account aan.

Rookvrij

Niet vergeten! De HAN-campussen zijn rookvrij. Ook van elektrisch roken. 
Lees meer over onze huisregels (inloggen met je HAN-account).

Insite voor opleidingsinfo

Je HAN-account in huis? Dan krijg je automatisch toegang tot ons intranet: Insite. Hier vind je niet te missen info over je opleiding. En je kunt er reserveringen doen, voor een vergaderruimte, AV-middelen of voor catering.

Portret van student in fleurige kleding in de gang van K35.