De awardwinnaars van Open Up Your Talent

Open Up Your Talent, 13 juni 2024: op deze dag stonden kennis en inspiratie centraal. We kijken terug naar een succesvolle zomereditie van Open Up Your Talent. Er zijn 3 awards en 3 aanmoedigingsprijzen uitgegeven aan zo'n 4 projectgroepen. Totaal deden er 34 projectgroepen mee. We blikken hier kort terug op de winnaars van de 3 awards.

Drie vrouwen met een grijze virtual reality bril op

Design en Toegankelijkheid Award
 

Winnaar: Missie Prikkelbestendig

Ida Veldhuijzen van Zanten heeft in haar eentje project Missie Prikkelbestendig opgezet, een speelbaar prototype van een interactieve applicatie die bedoeld is om prikkelgevoelige jongeren van 18 t/m 25 jaar beter om te leren gaan met de prikkels om hen heen.

Ida was verbaasd toen ze 1 award in de wacht sleepte maar wist niet wat haar overkwam toen haar naam voor de tweede keer werd omgeroepen door de jury. Ida won zowel de Design als de Toegankelijkheid Award.

Winnaar project Missie Prikkelbestendig Open Up Your Talent
Technology Award
 

Winnaar: Voor een Prikkie

De tweede winnaar was Vincent Brouwer met zijn concept 'Voor een prikkie': de budgeteringsapp die op basis van een vast budget een weekplan met gezonde recepten maakt. Voor elke Nederlandse supermarkt wordt gekeken waar de ingrediënten van het recept het goedkoopst zijn, en deze informatie wordt meegenomen in de weekplanning.