Jens scoort een 10 met afstudeerscriptie Technische Bedrijfskunde

Met trots deelt Jens Tschopp mee dat hij zijn afstudeerscriptie met een 10 heeft afgerond. Zijn bachelor HAN Technische Bedrijfskunde heeft zo een gouden randje meegekregen. Proficiat! Jens vertelt je er graag meer over.

Jens Tschopp heeft met zijn afstudeeropdracht voor Technische Bedrijfskunde aan de HAN een 9.7 behaald. Een geweldig resultaat!

Energietransitie binnen conservenfabriek

"Het afgelopen halfjaar heb ik me namens Jamael Food Group verdiept in de energietransitie binnen één van de oudste conservenfabrieken ter wereld. In mijn scriptie, getiteld "Groente Met Groene Energie", heb ik onderzocht hoe de Baltussen Konservenfabriek optimaal kan inspelen op de externe ontwikkelingen op het gebied van energie."

Een speciaal dankjewel geeft Jens aan Jasper voor zijn waardevolle interne begeleiding. "Jouw inspirerende input heeft enorm bijgedragen aan de kwaliteit van mijn onderzoek."

Daarnaast bedankt Jens alle interne en externe betrokkenen bedanken voor hun meedenken en sparren. "Ook wil ik Eric Joustra bedanken voor de begeleiding vanuit mijn hbo-studie HAN Technische Bedrijfskunde. Nu ga ik op weg naar een toekomst met nóg meer groene energie in de verwerking van groente!"

Bron: Instagram HAN Technische Bedrijfskunde
Foto: Thomas Reijners