Dit is je studie Gebouwgebonden Installatietechniek
Als installatietechnicus bouw je aan de toekomst. Daar waar bouwkunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en ICT samenkomen, loop jij voorop. Je creëert omgevingen die comfortabel, veilig en energiezuinig zijn – om in te wonen, werken en leven. Niet pas na je studie: je leert door gelijk te doen.
Energiemanagement & comfort
Een slimme thermostaat die vanzelf uitgaat als iedereen weg is? Wasmachines die zelf uitrekenen hoeveel wasmiddel nodig is? Jij maakt het waar.
Digitalisering & automatisering
Je leert hoe je kunt zorgen dat de lucht op kantoor precies vochtig genoeg is – en hoe je vanaf je strandhanddoek kunt zien wie er thuis aanbelt.
Slim schakelen
Welke mogelijkheden – of onmogelijkheden – hebben technische systemen? Jij brengt gebruikers en stakeholders op de hoogte.
De opbouw van Gebouwgebonden Installatietechniek
De associate degree-opleiding Gebouwgebonden Installatietechniek bestaat uit 4 modules. Na 2 jaar is je diploma binnen. Zo ziet jouw opleiding eruit.
Het studieprogramma
Je leert in de volle breedte alles over installatietechniek in en om gebouwen en je gaat daar ook mee aan de slag op jouw eigen werkplek.
Al ervaring in huis?
Ben je al bekend met het ontwerpen van zelfvoorzienende woningen. Of ben je kenner op het gebied van slimme airco’s. Het is dan mogelijk dat je sommige vakken dan niet, of niet helemaal hoeft te volgen. Deze en andere dingen bespreken we in het adviesgesprek. Plan dit gesprek en bespreek jouw mogelijkheden!
Praktische info
Alle praktische informatie over de associate degree Gebouwgebonden Installatietechniek op een rijtje. Van toelatingseisen tot studiekosten: alles wat je moet weten voor je begint.