Werken en leren met energie
Duurzame energie, actueler kun je het bijna niet krijgen. Daarom is de HAN het traject Werken en Leren met Energie gestart. Heb jij een voorliefde voor duurzame energie? En zie je een carrière in de techniek wel zitten? Lees dan snel verder.
Is techniek altijd al een passie van jou geweest? En wil je je laten omscholen in een richting waar de kansen voor het oprapen liggen? Dan is het traject Werken en Leren met Energie jou op het lijf geschreven. De HAN werkt voor dit traject samen met SEECE; een netwerkorganisatie die zich inzet voor duurzame elektrische energie. We leiden je op tot een duurzame elektrotechnicus of werktuigbouwkunde en je bent in dienst bij een bedrijf.
Het traject in het kort
- 3 dagen per week werken en 1 dag onderwijs bij de HAN;
- bachelor-diploma in 4 jaar;
- of een associate degree in 2 jaar.
Voor wie?
Niet iedereen is geschikt voor Werken en Leren met Energie. Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan is het traject misschien iets voor jou.
- Je bent goed in wiskunde en natuurkunde en vindt deze vakken interessant.
- Je kunt gemakkelijk denken in schema’s en abstracte gegevens.
- Je hebt de discipline om regelmatig te studeren.
Toelatingseisen
Om toegelaten te worden tot de hbo-deeltijdopleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde, moet je een van de volgende opleidingen hebben afgerond:
- havo met het profiel Natuur en Techniek;
- havo met het profiel Natuur en Gezondheid + natuurkunde;
- vwo met het profiel Natuur en Techniek;
- vwo met het profiel Natuur en Gezondheid+ natuurkunde;
- vwo met het profiel Economie en Maatschappij + natuurkunde;
- mbo niveau-4.
Voorbereidende cursussen
Voor een technische opleiding aan de HAN is het belangrijk dat de kennis van vakken als wiskunde en natuurkunde goed op orde is. Is dat niet het geval, dan zijn de voorbereidende cursussen wiskunde en natuurkunde een goede voorbereiding op je studie. Meer weten? Kijk op deze pagina.
Niet het juiste diploma?
Ben je 21+ en heb je niet het juiste diploma? Dan kun je meedoen aan het 21+ toets. Dit bestaat uit een kennistest (instaptoets) en een gesprek met de opleidingscoördinator.
Deze associate degrees doen mee:
Deze bachelor-opleidingen doen mee:
Vragen?
Neem contact op met Bureau Deeltijd Engineering en Automotive
T: 06 - 554 342 77
E: startenmetdeeltijd.aea@han.nl