Zorg en Vitaliteit

Vijf studenten zijn aan het lachen tijdens praktijkles technische thuiszorgverpleegkundige.
nono
12 mrt
Open AvondDeeltijd
Vraag de brochure aanAlle opleidingen in 1 overzicht

Wil jij je verder ontwikkelen als professional in de gezondheidszorg? Doorgroeien in je huidige functie of je verder verdiepen om jouw werk nog beter te doen? Misschien wil je je juist wel omscholen naar verpleegkundige? We helpen je graag met ons ruime aanbod.

Snel naar ons aanbod binnen Verpleegkunde

Verpleegkunde Deeltijd (BA)

Nog geen verpleegkundige? Geen probleem! Je kunt makkelijk doorstromen of je laten omscholen tot verpleegkundige. Kijk eens bij de Deeltijd Bachelor Verpleegkunde.

3 studenten en instructeur overleggen met elkaar bij bord

Post-hbo Verpleegkunde

Ben je al verpleegkundige en wil je je verder verdiepen? Bekijk dan onze post-hbo verpleegkundige opleidingen, cursussen en premodule.

3 studenten verpleegkunde oefenen een onderzoek tijdens een les.

Masters in de zorg

We bieden verschillende masters aan waarmee jij je kunt verdiepen of verbreden in de Zorg.

Een masterstudent en een docent van de HAN Physician Assistant opleiding oefenen een medische handeling in een practicum

Opleidingen Operatief Domein

Binnen het Operatief Domein bieden wij diverse perioperatieve opleidingen zoals Operatieassistent, Anesthesiemedewerker of Logistiek Medewerkers OKC.

Medische Hulpverlening in operatiekleding lachen

Maatwerktrajecten in het verpleegkundig domein

Onze post-hbo trainers van de Academie Gezondheid en Vitaliteit staan met beide benen in het onderwijs en in de praktijk. Zo weten we wat er speelt en denken wij mee over verbeteringen en oplossingen. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

HAN Employment adviseur heeft adviesgesprek met student deeltijd

Snel naar ons aanbod binnen Vaktherapie

Psychomotorische Therapie Deeltijd (BA)

Geloof jij in ervaringsgericht leren door het inzetten van bewegen en lichamelijkheid? Wil jij daarmee mensen helpen hun grip op het leven te versterken? En wil jij zelf de regie over je leerweg en leertempo? Kies dan voor Vaktherapie - Psychomotorische Therapie deeltijd.

Drie studenten bezig met oefening waarbij twee studenten een roze bal vasthouden met de rug

Schakelmodule Vaktherapie

Ben jij coach of therapeut in kunst en cultuur, de gezondheidzorg, sport en bewegen, of het sociaal domein en wil je je verder specialiseren in een therapievorm waarin creativiteit of beweging centraal staat? Dan is de Schakelmodule Vaktherapie iets voor jou om daarna door te stromen naar de master.

Vrouw kijkt in spiegel

Master Vaktherapie

Als therapeut weet je dat vaktherapie zoals dans-, drama-, muziek-, beeldende-, spel of psychomotorische therapie werkt. Maar hoe bewijs je dat? Hoe onderbouw je de effectiviteit van je werk? Met de Master Vaktherapie! Je professionaliseert je vak met wetenschappelijke innovatie als resultaat.

student discussieert in klas

Vakverdiepende mastermodules

Wil jij de master Vaktherapie in je eigen tempo volgen? Kies dan voor een van de losse modules zoals bijvoorbeeld Beeldende-, Drama- en Muziektherapie. Bekijk welke modules we allemaal aanbieden.

Studenten Master Vaktherapie – Beeldende Therapie – tijdens boetseren. Een student licht het werk toe.

Verpleegkunde Deeltijd

Doorstroom (mbo)

Ben je al in het bezit bent van een diploma mbo-verpleegkunde en sta je ingeschreven in het BIG-register? Dan kun jij je studie verkorten tot 2,5 jaar.

Docent geeft uitleg over wond tijdens wondverzorging les Verpleegkunde voltijd

Zij-instroom

Altijd al in de zorg willen werken maar nog nooit een opleiding hiervoor gevolgd? Laat je omscholen tot verpleegkundige! Er zijn grote tekorten in de zorg. Je bent hard nodig! Met aantoonbare kennis en ervaring in de zorg, kun je vrijstellingen aanvragen en mogelijk je opleiding inkorten.

2 studenten zijn bezig met infuus en zijn hiermee aan het oefenen
Post-hbo opleidingen, cursussen en premodule 

Verpleegkundige verdieping en ontwikkeling

Wil jij je als verpleegkundige verder verdiepen en ontwikkelen? Wij bieden veel vervolgopleidingen, cursussen en een premodule voor verpleegkundigen.

Verpleegkundige vervolgopleidingen

Arboverpleegkundige

Jezelf profileren in het werkveld arbeid en gezondheid of werk je al als verpleegkundige binnen de arbodienstverlening? De opleiding Arboverpleegkundige biedt een verdere verdieping aan professionals in dit werkveld.

Man en vrouw zijn is overleg tijdens de cursus acute pijn service.

Maag Darm Lever verpleegkundige (MDL)

De zorg voor mensen met een aandoening aan de maag, darm of lever neemt toe, zowel in omvang als in complexiteit. De opleiding MDL-verpleegkundige biedt je je de mogelijkheid om je jouw kwaliteit in de zorg aan MDL-patiënten te vergroten.

Komt per foto

Pijnconsulent

Als pijnconsulent ben je altijd op zoek naar de nieuwste kennis en inzichten over pijn en pijnbehandeling. Je houdt zelfstandig spreekuur om patiënten met pijn te onderzoeken, behandelen en te begeleiden.

Student in groene trui is aan het lachen tijdens opleiding technische thuiszorgverpleegkundige

Praktijkondersteuner (POH)

Wil jij je eigen spreekuren houden? Zorg regelen voor patiënten met chronische ziekten? Als praktijkondersteuner/praktijkverpleegkundige geef je voorlichting over medicijngebruik en verandering van leefstijl. POH is zelfstandigheid en korte lijntjes.

Vrouwen zijn in overleg tijdens de cursus acute pijn service. Dit overleg houden ze in de kantine.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

De opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige is interessant voor een brede groep verpleegkundigen. De opleiding sluit aan bij actuele ontwikkelingen in het veld zoals versterking van de eerstelijnsgezondheidszorg en ambulantisering.

Vrouw is in gesprek met docent. Vrouw heeft lichtblauw jasje aan. Opleiding maag-, lever-, darmverpleegkundige

Technische thuiszorgverpleegkundige (TTV)

Opnames in het ziekenhuis zijn steeds korter. Complexere zorg en behandelingen gebeuren vaker thuis met hulp van naasten. Als technische verpleegkundige in de thuiszorg leid jij deze zorg in goede banen.

drie vrouwen staan samen buiten, in gesprek. Roze trui is aan het lachen.

Transferverpleegkundige

Wil jij je specialiseren in het regelen van de beste zorg na ontslag uit het ziekenhuis? Ervoor zorgen dat patiënten op de juiste plek goede zorg blijven krijgen? Met de opleiding Transferverpleegkundige leer jij de lijntjes bij elkaar te brengen.

Vrouw laat iets zien op haar mobiel tijdens de cursus acute pijn service. Andere studenten moeten lachen.

Verpleegkundige Gerontologie en Geriatrie

Hou je van werken met ouderen en wil je je verder ontwikkelen als verpleegkundige? Aan de slag met complexe problemen? Met de post-hbo opleiding Verpleegkundige Gerontologie en Geriatrie leer je kijken naar de mens achter het ziektebeeld.

Verpleegkundige in gesprek met oudere vrouw

Maatwerktrajecten

Ben je opzoek naar een leertraject op maat in het verpleegkundig domein? Samen kunnen we een leertraject op maat ontwikkelen voor jouw organisatie.

Vrouw legt casus uit. Groene trui aan. Locatie Groenewoudseweg. opleiding maag-, darm-, leververpleegkundige.

Verpleegkundige cursussen

Assistent Pijnbehandeling

Ben je werkzaam als pijnverpleegkundige en wil je je technische en communicatieve vaardigheden om pijn te diagnosticeren en behandelen verder verbeteren? Volg de cursus Assistent Pijnbehandeling bij HAN VDO.

Evidence Based Practice in de ouderenzorg

Aandacht voor passende zorg is een belangrijk strategisch speerpunt voor zorgorganisaties.In deze cursus leer je hoe je een beslissing kunt maken over de beste zorg voor een zorgvrager op basis van de principes van EBP.

Vrouw legt haar casus uit. Groene trui aan, locatie groenewoudseweg. Opleiding maag-, darm-, leververpleegkundige.

IBD-Verpleegkundige

Werk je als MDL-verpleegkundige en wil je je zorg nog beter afstemmen op IBD-patiënten? Met de cursus IBD-verpleegkundige bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf verder te verdiepen in deze specifieke patiëntengroep.

Vrouw met witte trui met zwarte strepen luistert naar presentatie. Op de groenewoudseweg, opleiding maag-, lever,- darmverpleegkundige.

Medewerker Acute Pijn Service

Wil je als medewerker Acute Pijn Service je kennis en vaardigheden uitbreiden? Zoek je verdieping in je deskundigheid op het gebied van consultatie en advisering bij acute complexe pijnproblemen? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Vrouw in roze trui is in gesprek met docent tijdens de cursus acute pijn service.

Onboarding voor startende wijkverpleegkundigen

Ben je net begonnen als wijkverpleegkundige en zoek je begeleiding in de overgang van studie of een eerdere baan naar werken in deze functie? Dit onboardingprogramma is speciaal voor jou!

Verpleegkundigen in uniform op bank met oudere dame (istock)

Ouderenzorg in de huisartsenpraktijk

Wil jij hoogcomplexe en niet-protocollaire eerstelijnszorg bieden aan ouderen binnen de huisartsenzorg? Dan is de module ouderenzorg in de huisartsenpraktijk iets voor jou!

Ouderenzorg

Palliatieve Zorg voor Ervaren Verpleegkundigen

Wil je je als verpleegkundige verder ontwikkelen binnen de palliatieve zorg. Kies dan voor de cursus Palliatieve zorg voor ervaren verpleegkundigen.

verpleegster in gesprek met een oudere vrouw in een rolstoel

Persoonlijk leiderschap in de zorg

Werk jij in de directe zorg als bijvoorbeeld verpleegkundige of zorgconsulent op HBO niveau? En wil jij als bevlogen professional meer voor elkaar krijgen op een manier die bij jou past? Dan is onze 4-daagse cursus persoonlijk leiderschap in de zorg iets voor jou!

Vrouw legt iets uit aan man en vrouw tijdens de cursus acute pijn service. Dit doet ze in de kantine.

Samenwerken met informele zorg

Werk jij met cliënten met complexe ondersteunings-en zorgvragen? Wil je leren hoe je het netwerk van formele- en informele zorgverleners beter kunt benutten? Dan is deze cursus iets voor jou!

Man en drie vrouwen luisteren naar presentatie. Op de Groenewoudseweg. De opleiding maag-, lever-, darmverpleegkundige.

Technische zorg rondom (par)enterale katheters

Het toedienen en verzorgen van katheters voor (par)enterale voeding/medicatie is een risicovolle handeling en vraag om specifieke transmurale expertise. Werk jij als (voedings)verpleegkundige en ben je niet altijd zeker van de juiste werkwijze? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Vrouwen zijn in overleg tijdens de cursus acute pijn service. Dit overleg houden ze in de kantine.

Vakbekwaam indiceren

Is het ook een uitdaging voor jou om indicaties voor cliënten te stellen en zorg toe te wijzen? In deze cursus leer je hoe je vakbekwaam kan indiceren gebaseerd op de visie van positieve gezondheid.

Verpleegkundige met ipad samen met man en vrouw op de bank

Zorgconsulent Palliatieve Zorg

Ben je verpleegkundige niveau 4 of 5 of ben je verpleegkundig specialist en werk je met palliatieve en palliatief terminale cliënten? Kijk dan een naar de cursus Zorgconsulent Palliatieve Zorg.

ouderenzorg met patient

Premodule Verpleegkundige Vervolgopleidingen

Premodule Verpleegkundige Vervolgopleidingen

Sta je aan de start van één van de gespecialiseerd verpleegkundige vervolgopleidingen? Maar heb je geen hbo-v diploma (na 2016 gehaald)? Kijk dan eens bij de premodule Verpleegkundige Vervolgopleidingen. Na deze premodule ben je klaar voor een post-hbo vervolgopleiding en ontvang je al een certificaat van de HAN.

Vrouw wijst iets aan op laptop, oranje banken. Andere vrouw pakt laptop op. Wereldbol op achtergrond.

Masters in de zorg

Master Advanced Nursing Practice

Vanaf 2020 vallen preventieve, acute, intensieve en chronische zorg bij somatische aandoeningen onder 1 specialisme: de AGZ. De zorgvraag neemt toe en om de vraag toegankelijk te houden, is er sprake van taakverschuiving. De vraag naar verpleegkundig specialisten is nu groot in de AGZ én de GGZ.

ALLEEN VOOR DE MANP | Lachende masterstudenten overleggen samen tijdens een klassikale les onderzoek op de HAN in Nijmegen.

Master Physician Assistant

Een physician assistant (PA) heeft een zelfstandige rol in de patiëntenzorg. Een PA draagt bij aan het verhogen van de continuïteit en kwaliteit van de medische zorg. Daarnaast diagnosticeert, onderzoekt en behandelt een PA patiënten. Ook is het mogelijk om een rol te spelen in de kwaliteitszorg van de desbetreffende werkplek.

Docent van de HAN Master Physician Assistant geeft uitleg aan 2 studenten over palpatie bij een patiënt op de onderzoeksbank

Master Neurorevalidatie en Innovatie

Jij ontwikkelt je met de Master Neurorevalidatie en Innovatie in twee jaar tot gespecialiseerd zorgprofessional, zorgadviseur op het gebied van zorg en welzijn voor mensen met neurologische aandoeningen. Jij gaat het verschil maken voor complexe vraagstukken in deze doelgroep.

Docent geeft presentatie voor de klas

Operatief domein

Operatieassistent

De operatieassistent heeft een cruciale rol in de operatieve zorg. Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team, bestaande uit snijdend medisch specialisten, anesthesiologen, anesthesiemedewerkers en operatieassistenten. Je coördineert en regisseert het zorgproces rondom de patiënt voor, tijdens en na de operatie.

Hulpverlening studenten oefenen operatie zonder docent

Anesthesiemedewerker

Tijdens een ingreep of onderzoek vormt de anesthesioloog samen met de anesthesiemedewerker een anesthesiologisch team. Je bent bevoegd en bekwaam in het bewaken van de vitale lichaamsfuncties van de patiënt tijdens de operatie. Ook onderhoud je de anesthesie; je bent medeverantwoordelijk voor de narcose.

Medische Hulpverlening in operatiekleding lachen

Logistiek Medewerker OKC

Werk je als mbo3-verzorgende of als Centrale Sterilisatie Assistent (CSA)? Of werk je al als logistiek medewerker op een operatieafdeling en heb je behoefte aan theoretische onderbouwing? Kijk dan eens naar de opleiding Logistiek Medewerker OKC

Hulpverlening studenten oefenen als operatieassistent in de operatiekamer

Vaktherapie modules

Vakverdieping Beeldende Therapie

In de module Vakverdieping Beeldende Therapie leer je om overstijgend te denken over de praktijk van jouw vak. We bieden een aantal theoretische kaders aan, zoals Mentalisation-based Treatment, Schematherapie, Dialectische Gedragstherapie, Ontwikkelingsgericht Werken en Expressive Therapies Continuum.

Studenten Master Vaktherapie – Beeldende Therapie – tijdens boetseren.

Vakverdieping Dramatherapie

In de module Vakverdieping Dramatherapie zoeken we naar antwoorden op die vraag, vanuit de kennis en ervaring die jij en je medestudenten meenemen. Daarna volgt een verdieping van het vak. In de lessen staan Psychodrama, Developmental Transformation en Schematherapie centraal.

Studenten Master Vaktherapie - dramatherapie - oefenen met poppen.

Vakverdieping Muziektherapie

Als deelnemer aan de module Vakverdieping Muziektherapie leer je om overstijgend te denken over jouw handelen als muziektherapeut. In de lessen staan we stil bij theoretische kaders, zoals Guided Imagery and Music en Neurologische Muziektherapie. Ook maak je kennis met een aantal muziektherapeutische microanalysemethoden.

Docent en student Master Vaktherapie - Muziektherapie - maken muziek.

Vakverdieping Psychomotorische Therapie

Als deelnemer aan de module Vakverdieping Psychomotorische Therapie leer je om overstijgend te denken over de praktijk van PMT. We bieden een aantal theoretische kaders aan, zoals Cognitieve Gedragstherapie, Sensorimotor Psychotherapy en Schematherapie.

Twee studenten Master Vaktherapie - Pscychomotorische Therapie oefenen met skippy ballen.

Richtlijnontwikkeling in Vaktherapie

Deze module richt zich op het zoeken, analyseren en evalueren van wetenschappelijke onderzoeksartikelen die ingaan op de effectiviteit van vaktherapeutische interventies.

Studenten Master Vaktherapie – Beeldende Therapie – tijdens boetseren.

Vaktherapie Implementeren en Profileren

Wil jij als Vaktherapeut in loondienst een steviger positie in je team en/of meer patiënten? Wil jij als Vaktherapeut met een eigen praktijk meer cliënten? Leer dan je vak succesvol te profileren met de module “Implementeren en Profileren”.

Studenten Master Vaktherapie – Beeldende Therapie – tijdens boetseren. Een student licht haar werk toe.

Theorieontwikkeling in Vaktherapie

Deze module richt zich op de centrale vraag 'waarom werkt een (vak)therapeutische aanpak?'. Je analyseert welke theoretische inzichten (vak)therapeuten in het algemeen (kunnen) gebruiken om begrijpelijk te maken waarom een interventie effect sorteert, zowel in het algemeen als binnen de eigen discipline.

Studenten Master Vaktherapie – Beeldende Therapie – tijdens boetseren.

Praktijkgericht Onderzoek Zorg en Welzijn

Als deelnemer aan de module Praktijkgericht Onderzoek in Zorg en Welzijn staat het ontwerpen, uitvoeren en rapporteren van een kwalitatief en/of kwantitatief onderzoek centraal. Het onderzoek is innovatief en praktijkgericht, hetgeen betekent dat het design optimaal aansluit bij de mogelijkheden van de praktijk.

Les

Drama & Theater (Nascholing)

Ben jij dramadocent of dramatherapeut en ben je op zoek naar inspiratie en artistieke input? Dan is de 2-daagse masterclass Locatietheater iets voor jou! Daag jezelf uit en ga samen met vakgenoten de vloer op.

Groepje studenten dramatherapie
Speciaal voor jouw organisatie
 

Maatwerktrajecten

De post-hbo trainers van Academie Gezondheid en Vitaliteit staan met beide benen in het onderwijs en in de praktijk. Weten wat er speelt en meedenken over verbeteringen en oplossingen vinden we belangrijk. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van maatwerktrajecten in het verpleegkundig domein? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via: 024 – 351 10 40 of stuur een e-mail naar coordinatie.VDO-gezondheid@han.nl

Benieuwd welke leertrajecten we hebben ontwikkeld voor andere organisaties? Bekijk ze via onderstaande button.

Vrouw laat laptop aan man zien, man van achterkant. Groene muur.

Kom kennismaken

Meer weten? Kom naar de volgende Open Avond op 12 maart 2025 en stel al je vragen aan onze docenten en studenten, op de campus of online. Duurt dat te lang of wil je meer weten over je persoonlijke studieroute? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een studieadviseur op de desbetreffende opleidingspagina. Zo toets je al je verwachtingen voordat je een definitieve keuze maakt.

Informatiemarkt op Kapittelweg 33 voor Werkveld Zorg

Toch op zoek naar iets anders?

Ervaringsdeskundigheid in zorg en welzijn

Wil je mensen ondersteunen bij hun herstelproces? Wil je de kracht van ervaringsdeskundigheid nog beter op de kaart zetten in je organisatie? Met de Associate degree Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn leer je jouw herstelervaringen professioneel inzetten bij herstelondersteuning.

d00cab22-0cf4-11ee-8172-02565807075b Twee studenten met laptop overleggen en wijst naar scherm

Gedragsverandering

Ben jij adviseur, beleidsmaker, manager, of houd je je op een andere manier bezig met het veranderen van gedrag? En merk je dat het soms lastig is om mensen in de juiste richting te bewegen? Dan is de Tweedaagse gedragsverandering iets voor jou!

Er is geen omschrijving beschikbaar

Leraar Gezondheidszorg en Welzijn

Wil jij je graag ontwikkelen als leraar? Toekomstige zorg- en welzijnsprofessionals begeleiden bij hun leerproces? Volg dan de deeltijdopleiding Leraar Gezondheidszorg en Welzijn! Je kunt hierna aan de slag als 2e-graads leraar in het vmbo en mbo.

3488c0f0-1ff9-11ef-b3a9-a602eedcacdd Vier studenten zitten met laptops bij elkaar en luisteren naar elkaar.

Management in de Zorg

Leren om je collega’s te coachen? Ontwikkelen van een visie op goede zorg? Een vergadering effectief voorzitten? Ga ervoor met de 2-jarige hbo-opleiding Ad Management in de Zorg. En ontwikkel jezelf tot een zelfbewuste teamcoördinator!

studenten met laptop in kring met docent

Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn

Een krachtige leeromgeving creëren. Leerlingen begeleiden bij het leren van vaardigheden. Je vakinhoudelijke deskundigheid ontwikkelen. Dat leer je bij de Ad Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn. Na 2 jaar ga je aan de slag als onderwijsondersteuner op (v)mbo’s.

3488c0f0-1ff9-11ef-b3a9-a602eedcacdd Vier studenten zitten met laptops bij elkaar en luisteren naar elkaar.

Paramedisch

Wil je verder groeien als professional in het paramedische werkveld? Doorgroeien in je huidige functie, je verder verdiepen om je werk nog beter te kunnen uitvoeren? We helpen je graag verder met ons aanbod van master- en post-hbo-opleidingen, trainingen of cursussen!

047af69a-0cf3-11ee-bac9-02565807075b HBO studenten houden projectoverleg met laptop buiten bij de kantine van groenewoudseweg

Slikproblemen, Ondervoeding en Mondgezondheid bij Ouderen

Hoe signaleer je mogelijke problemen in voedingsstatus, slikproces en mondgezondheid en op welke manier kun je samenwerken met een mondhygiënist, diëtist, logopedist en verpleegkundige? Volg de cursus 'Slikproblemen, ondervoeding en mondgezondheid bij ouderen' bij de HAN.

bed465c0-894a-11ee-a228-ee9f8ef7d188 Een oude vrouw drinkt uit een flesje.

Sport en Bewegen

Zet jij de volgende stap in je carrière? Wil je professionaliseren, bijscholen of omscholen? Persoonlijk leiderschap ontwikkelen? HAN Sport en Bewegen biedt jou associate degrees, bachelors en masters in deeltijd. Maar ook kortere cursussen en trainingen (individueel of incompany). Iets voor jou?

5f7284e0-0cf9-11ee-9e84-02565807075b master sport- en beweeginnovatie voltijd studenten lopen buiten van achterzijde in beeld justin antonio tristan en saskia 2022

Welzijn

In je werk krijg je te maken met maatschappelijke vraagstukken. Over zorg, leefbaarheid, opvoeding, inclusie en armoede. Opleidingen uit het vakgebied welzijn laten je vanuit de praktijk en actualiteit groeien als professional. Van bachelor en master tot post-hbo, de keuze is aan jou!

87509 medewerkers en student kijken naar robotkat iXbites

Zorg & Vitaliteit

Wil jij iets met gezondheid en het menselijk lichaam? Mensen helpen? En lijkt het je leuk om te werken met verschillende doelgroepen? Dan vind je bij Zorg en Vitaliteit vast een opleiding die bij jou past. Laat je inspireren! In welke studie ga jij je verdiepen?

314132 null

Snel antwoord

Vragen over een post-hbo, cursus of opleiding?
We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?